alt
mobileimage

Vuokratyö

Henkilöstön vuokraus helpottaa yritysten tilapäisiä henkilöstötarpeita, sillä työvoiman vuokraus on nopea ja tehokas ratkaisu tilanteisiin, jossa työntekijöitä tarvitaan tuotantohuipuissa tai projektiluontoisissa tehtävissä. Vuokratyö sopii myös tilateisiin, jossa halutaan löytää tiettyä osaamista lyhyeksi ajaksi.

Me Seasonsilla haluamme löytää parhaat työntekijät avoinna oleviin työpaikkoihin. Etsimme työntekijöitä, joilla on oikea osaaminen ja samalla haemme myös henkilöä, joka sopii organisaatioon ja sen kulttuuriin. Tutustu lisää Seasonsin tarjoamiin palveluihin, joita voit ulkoistaa.

alt
mobileimage

Rekrytointi

Usein sopivan työntekijän löytäminen on yrityksille aikaa vievä ja työllistävä projekti. Jopa yli kolmannes rekrytoinneista epäonnistuu ja se voi viedä organisaatioilta turhaa aikaa ja rahaa. Rekrytointiammattilaisen käyttö mahdollistaa rekrytoinnin optimoinnin, sillä saat asiantuntijuutta läpi prosessin, laadukkaita työnhakijoita, säästät aikaa sekä kontrolloit kuluja.

Toimintamallimme perustuu vahvaan läsnäoloon koko rekrytointiprosessin ajan. Tunnemme asiakkaamme toimintaympäristön ja henkilöstötarpeet. Näin löydämme sopivimmat työntekijät asiakkaillemme ja mahdollistamme asiakkaan menestyksen. Rekrytointiprosessimme on joustava ja muuntautuu aina tilanteen mukaan.

Tarjousta varten olethan meihin yhteydessä.

alt
mobileimage
1

Avoin työpaikka

2

Kartoitetaan asiakkaan tarpeet

3

Määritellään rekrytointiprosessi

4

Etsitään työnhakijoita

5

Haastattelut ja testit

6

Lisäpalvelut

7

Palautteenanto

alt
mobileimage

Ulkoistaminen

Seasons tarjoaa lukuisia ulkoistamisen palveluita, jotta yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa. Yritykset voivat yksinkertaistaa päivittäisiä rutiineja ulkoistamalla niitä Seasonsin asiantuntijoille. Me Seasonsilla kartoitamme ja analysoimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitkä palvelut ulkoistamalla asiakas voisi säästää aikaa ja rahaa. Jokainen ulkoistamissuunnitelma on yksilöllinen, asiakkaan tarpeisiin sopiva ja perustuu ehdottomaan yhteistyöhön ja luottamukseen.

Yrityksesi voi ulkoistaa esimerkiksi seuraavia palveluitaan:

  • palkanmaksu
  • työvuorojen suunnittelu
  • konsultointi
  • kotouttaminen
  • kansainvälinen rekrytointi

Ota meihin yhteyttä, jotta voimme kartoittaa yrityksesi tarpeet

alt
mobileimage

Qverk

The corporate world is becoming more and more international. Companies need to expand their recruitment abroad to find talents with the necessary skills. On the other hand, young Europeans need to acquire international experience for their future and progressively, study programmes require internships abroad.

But often, whether in one way or the other, the connection between companies and young Europeans is complex: high recruitment costs, fear of mobility, lack of information etc…

It is with the aim of simplifying and streamlining the recruitment of European talents while allowing them to gain valuable experience, that we have created Qverk.

alt
mobileimage

Työnhakijoille

Olet sitten etsimässä ensimmäistä työpaikkaasi, hakemassa uutta suuntaa urallesi tai tahdot saada kansainvälistä työkokemusta, Seasons auttaa sinua löytämään sopivimmat mahdollisuudet. Riippumatta siitä, haetko osa-aikaista, kokoaikaista tai kausityötä, Seasonsilla on paljon erityylisiä töitä tarjolla jokaiseen tarpeeseen.

Rekisteröityminen ja työpaikkojen hakeminen verkkosivuillamme on nopeaa ja vaivatonta. Kun sopiva työpaikka löytyy, olemme sinuun heti yhteydessä.

Seasonsin tavoitteena on löytää työntekijöidensä osaamiseen ja elämäntilanteeseen sopivat työpaikat. Niin työnantajana kuin rekrytoijanakin tavoitteenamme on työntekijöiden hyvinvointi.

Rekisteröi tilisi nyt ja ole meihin yhteydessä.

Avoimet työpaikat
Teollisuuden suunnittelijoita (Pori)Hae paikkaa >
Maintenance Engineer E&A (Netherlands)Hae paikkaa >
Rotating EQ Engineer (Netherlands)Hae paikkaa >
Katso kaikki avoimet työpaikat
alt
mobileimage

Opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Seasons on usein ollut nuorien työnhakijoiden ensimmäinen työpaikka ja tavoitteenamme onkin aina ollut saada nuoret työnhakijat työelämään mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Tähän tavoitteeseen perustuen haluamme kehittää ratkaisuja, jotka mahdollistavat myös nuorten vaivattoman työllisymisen.

Jos siis etsit työtä paikallisesti tai ulkomailta, lähetä meille avoin hakemuksesi. Voit myös hakea kansainvälistä työkokemusta rekrytointikanava Qverkin kautta.

Uutisia
11.05.2020 Seasons ja Hollantilainen Den Doelder Crossborder Recruitment tekevät nyt yhteistyötä, tarjotakseen työnhakijoille enemmän mahdollisuuksia Euroopassa! Kiinnostaako työskentely ulkomailla? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!