alt
mobileimage

Sinun HR-ammattilaisesi

Vuonna 2011 perustettu Seasons HR Management on moderni hr-palveluja tarjoava yritys. Olemme vahva yhteistyökumppani henkilöstöasioissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin toimialasta riippumatta. Seasonsin kanssa voi hallita henkilöstötarpeitasi ympäri Eurooppaa.

Toimintamme peruslähtökohtana on yhdistää työnhakijat ja avoimet työpaikat, olipa kyse sitten pitkäaikaisista projekteista tai sesonkityöstä kesä- ja talviaikaan. Tarjoamme asiakkaillemme joustavan rekrytointiprosessin, jotta löydämme parhaat osaajat ja motivoituneet työntekijät.

Kaikki palvelumme perustuvat perusarvoihimme dynaamisuuteen, laatuun ja innovaatioon.

Löydä kaikki palvelumme >
Uutisia
15.08.2019 Muutimme toimistomme
28.11.2019 Uusi verkkosivustomme on nyt julkaistu
alt
mobileimage

Uusia urapolkuja

Seasonsin kanssa voit luoda kiinnostavan ja monipuolisen uran erilaisissa työympäristöissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Seasons on luotettava yhteistyökumppani, joka hoitaa työnantajan velvollisuudet aina kohdemaan lainsäädännön mukaisesti.

Etsitpä sitten töitä Suomesta tai muualta Euroopasta, Seasons voi auttaa sinua löytämään sinulle parhaan työpaikan.

Löydä kaikki palvelumme >
alt
mobileimage

Staff

alt

Petro Vaitiniemi

CEO

alt

Clement Poumeyrol

Project Coordinator

alt

Anniina Nurminen

Account Manager

Verkostoomme kuuluu lisäksi koko EURES-yhteisö.

alt
mobileimage

EURES

Mikä on EURES?

EURES on perustettu vuonna 1993. EURES on Euroopan komission ja ETA-maiden (Norja, Islanti, Sveitsi ja Liechtenstein mukaan lukien) julkisten työvoimapalveluiden välinen yhteistyöverkosto. EURESin tavoite on lisätä työntekijöiden vapaata liikkuvuutta.

Seasons on ensimmäinen EURES-jäsenyritys Suomessa. EURES-jäsenyys mahdollistaa pääsyn suuremmille työntekijämarkkinoille ympäri Eurooppaa ja se luo paremman mahdollisuuden löytää todellinen talentti organisaatioosi. Lisäksi Seasons tarjoaa työnhakijoille monipuolisia työpaikkoja Euroopassa.

Seasons tarjoaa työnhakijoille, jotka haluavat kansainvälistä työkokemusta, laajan verkoston löytää työpaikka tai vaikkapa työharjoittelupaikka Euroopasta. Lisäksi Seasons ohjeistaa työnhakijoita EURESin ”Eka EURES-työpaikka” mahdollisuudesta.

Yritykset, jotka etsivät tiettyä osaamista, tarvitsevat useita työntekijöitä tai työntekijöitä sesonkiajaksi, voivat hyödyntää Seasonsin verkostoja löytääkseen tehtävään huippuosaajia.

Available jobs
Myyjä (Pori)Hae paikkaa >
Myyjä (Pori)Hae paikkaa >
Myyjä tavaratalon puutarhaosastolle (Lempäälä, Kuljun Kartano)Hae paikkaa >