alt
mobileimage

Tarinamme

Seasons HR Managementin tarina sai alkunsa Porissa vuonna 2011, jolloin Seasonsin perustaja ja toimitusjohtaja Petro Vaitiniemi perusti yrityksen. Ennen yrityksen perustamista Petro oli ehtinyt jo toimia alalla vuosien ajan ja hän näki oman yrityksen myötä mahdollisuuden luoda laadukkaampaa ja parempaa palvelua niin asiakkaille, kuin työntekijöille henkilöstöalalla. ” Haaveenani oli tarjota yrityksille parasta palvelua, innovatiivisilla ja dynaamisilla ratkaisulla juuri heidän tarpeisiinsa ja samalla tarjota myös työntekijöille mahdollisuus elää kokemuksia työskentelyn kautta eri paikoissa ja eri sektoreilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin ”

Vuosien aikana yhden hengen yrityksestä on kasvanut monipuolinen henkilöstötalo, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen ja tekee kansainvälistä yhteistyötä ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Seasons hyväksyttiin myös kansainvälisen EURES:in jäsenyritykseksi ensimmäisenä yrityksenä Suomessa elokuussa 2018. EURES on yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on edistää työntekijöiden vapaata liikkumista EU:n 27 jäsenvaltiossa sekä Sveitsissä, Islannissa, Liechtensteinissa ja Norjassa. Kansainvälinen yhteistyö onkin alusta asti kulkenut osana Seasonsin toimintaa ja tulevaisuudessa kansainvälinen rekrytointi tulee kasvamaan entisestään työmarkkinoiden globalisoitumisen myötä. Myös Seasonsin kansainvälinen tiimi on vuosien aikana rakennettu niin, että pystymme palvelemaan asiakkaita monipuolisesti alasta tai maasta riippumatta.

Henkilöstönvuokrauksen lisäksi Seasons tarjoaa kattavia rekrytointipalveluita, konsultointi- ja valmennuspalveluita sekä laajan kirjon erilaisia arviointityökaluja rekrytointien, henkilöstön kehittämisen tai henkilöarviointien tueksi.

Uutisia
11.05.2020 Seasons ja Hollantilainen Den Doelder Crossborder Recruitment tekevät nyt yhteistyötä, tarjotakseen työnhakijoille enemmän mahdollisuuksia Euroopassa! Kiinnostaako työskentely ulkomailla? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!
alt
mobileimage

Tiimimme

alt

Petro Vaitiniemi

Toimitusjohtaja

alt

Anniina Saarni

Palvelupäällikkö

alt

Matti Käkelä

HR-spesialisti

alt

Clement Poumeyrol

HR-spesialisti

alt

Patricia Aschan

HR-konsultti

alt

Eveliina Laaksonen

HR-assistentti

Petro Vaitiniemi, toimitusjohtaja: Haaveenani oli tarjota yrityksille parasta palvelua, innovatiivisilla ja dynaamisilla ratkaisulla juuri heidän tarpeisiinsa ja samalla tarjota myös työntekijöille mahdollisuus elää kokemuksia työskentelyn kautta eri paikoissa ja eri sektoreilla.

Anniina Saarni, asiakaspäällikkö: Tiimin turkulainen vahvistus Anniina toimii asiakas- ja myyntipäällikkönä. Hän vastaa rekrytointiprosessien sujuvuudesta, hakijaviestinnästä ja on paljon kiinni haastatteluissa. Anniina vetää myös talon sisäisiä projekteja ja varmistaa laadun säilymisen rekrytointiprosessien jokaisessa vaiheessa niin hakijan, kuin asiakkaan näkökulmasta. Koulutukseltaan Anniina on kauppatieteiden maisteri ja aikaisemmalta uraltaan fysioterapeutti. Anniina on suorittanut oikeudet AON:in arviointityökalujen käyttöön.

Matti Käkelä, HR-spesialisti: Matilla on takana pitkä, yli 30 vuoden työura henkilöstöhallinnon ja sotilaana Ilmavoimissa. Aiemmat henkilöstöalan monipuoliset työtehtävät ja saatu alan koulutus ovat avanneet Matille kattavan kokemusperäisen näkökulman henkilöstöhallinnosta. Tavoitteenaan hänellä on löytää työnantajille osaava ja motivoitunut työntekijä, alasta tai sektorista riippumatta.

Clément Poumeyrol, HR-spesialisti: Tiimin ranskalainen vahvistus Clément vastaa kansainvälisistä projekteista, sopimuksista, psykologisista testeistä ja on mukana haastatteluissa. Clément on valmistunut sosiaalipsykologian, työpsykologian ja henkilöstöresurssien maisteriksi Ranskassa ja on nyt osana tiimiämme Porissa. Hän rakastaa innovatiivisia ja luovia ratkaisuja rekrytoinnissa. Clément on suorittanut oikeudet AON:in arviointityökalujen käyttöön.

Patricia Aschan, HR-konsultti: Patricia on valmistunut työ- ja organisaatiopsykologian maisteriksi Detroitissa, jossa hän opiskeli kuuden vuoden ajan. Seasonsilla Patricia on mukana kansainvälisessä myynnissä sekä erilaisissa valmennus- ja rekrytointiprojekteissa. Patrician intohimona on soveltaa psykologian käsitteitä ja teoriaa työelämään ja sitä kautta parantaa ihmisten työhyvinvointia. Opintojen aikana hän teki myös pitkän uran huippu-urheilussa ja tuo myös sitä kautta uniikkia näkökulmaa valmennuksiin.

Eveliina Laaksonen, HR-assistentti: HR-assistentin tehtävissä ahkeroi Eveliina. Hänen työtehtäviinsä kuuluu palkanlaskenta, laskutus ja markkinointi. Eveliina on suorittanut AMK-tutkinnon markkinoinnista sekä YAMK-tradenomin johtamisen tutkinnon. Opintojen kautta heräsi halu olla osana työyhteisön muutoksissa ja vaikuttamassa henkilöstön hyvinvointia koskeviin asioihin. Eveliinalla on pitkä työkokemus pankkialalta ja ryhmäliikuntaohjaajana, joissa molemmissa hänen ryhmätyöskentelytaitonsa ja innostava asenne ovat päässeet näkyviin. Eveliina tarttuu tilaisuuteen ja innostuu helposti.

alt
mobileimage

Kansainvälinen rekrytointi

EURES

Seasons HR Management tarjoaa myös kansainvälistä rekrytointia EURES yhteistyöverkoston kautta. Seasons on ensimmäinen EURES-jäsenyritys Suomessa. EURES-jäsenyys mahdollistaa pääsyn suuremmille työntekijämarkkinoille ympäri Eurooppaa ja se luo paremman mahdollisuuden löytää todellinen talentti organisaatioosi.

Lisäksi Seasons tarjoaa työnhakijoille monipuolisia työpaikkoja Euroopassa. Työnhakijat, jotka haluavat kansainvälistä työkokemusta, saavat meidän kauttamme laajan verkoston käyttöönsä löytää työpaikka tai vaikkapa harjoittelupaikka Euroopasta.

Yritykset, jotka etsivät tiettyä osaamista, tarvitsevat useita työntekijöitä tai työntekijöitä sesonkiajaksi, voivat hyödyntää Seasonsin verkostoja löytääkseen tehtävään huippuosaajia.

Tustu lisää EURESiin heidän kotisivuiltaan EURES – EURES – Eurooppalainen ammatillisen liikkuvuuden portaali – Euroopan komissio (europa.eu)

Jos etsit töitä Euroopasta, tai olet kiinnostunut kansainvälisestä rekrytoinnista, niin ota yhteyttä Clément Poumeyrol puh. +358 400 225 080 clement.poumeyrol@seasons.fi

Avoimet työpaikat
Kesätyö puutarhaosastolle (Pori)Hae paikkaa >
SEO Specialist - SpainHae paikkaa >
Product Manager - SpainHae paikkaa >
Katso kaikki avoimet työpaikat
alt
mobileimage

Kumppanit

Seasons ja Hollantilainen Den Doelder Crossborder Recruitment tekevät nyt yhteistyötä, tarjotakseen työnhakijoille enemmän mahdollisuuksia Euroopassa! Kiinnostaako työskentely ulkomailla? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous tuo Poriin 2021 syksyllä nuorkauppakamarilaisia ympäri Suomen valitsemaan tulevaisuuden tekijöitä, kouluttautumaan, verkostoitumaan ja viettämään elämyksellistä viikonloppua.

Seasons HR Management on mukana yhteistyökumppanina tapahtumassa. Satakunta on täynnä työmahdollisuuksia, ja haluamme olla auttamassa niiden löytämisessä. Porigami-kokouksen teema on Tulevaisuustaidot. Teemalla halutaan nostaa esiin kyvyt hahmottaa erilaisia tulevaisuuksia ja auttaa löytämään oikean strategian sekä vaikuttamisen keinot ja kanavat, jotta voi päästä halutulle polulle kohti tulevaisuutta. Työnhaussa ja rekrytoinnissa nämä teemat ovat läsnä, sillä oikean työn löytäminen oikealle henkilölle on laajaa arviointia edellä mainituilla keinoilla.