alt
mobileimage

Tarinamme

Seasons HR Managementin tarina sai alkunsa Porissa vuonna 2011, jolloin Seasonsin perustaja ja toimitusjohtaja Petro Vaitiniemi perusti yrityksen. Ennen yrityksen perustamista Petro oli ehtinyt jo toimia alalla vuosien ajan ja hän näki oman yrityksen myötä mahdollisuuden luoda laadukkaampaa ja parempaa palvelua niin asiakkaille, kuin työntekijöille henkilöstöalalla. ” Haaveenani oli tarjota yrityksille parasta palvelua, innovatiivisilla ja dynaamisilla ratkaisulla juuri heidän tarpeisiinsa ja samalla tarjota myös työntekijöille mahdollisuus elää kokemuksia työskentelyn kautta eri paikoissa ja eri sektoreilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin ”

Vuosien aikana yhden hengen yrityksestä on kasvanut monipuolinen henkilöstötalo, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen ja tekee kansainvälistä yhteistyötä ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Seasons hyväksyttiin myös kansainvälisen EURES:in jäsenyritykseksi ensimmäisenä yrityksenä Suomessa elokuussa 2018. EURES on yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on edistää työntekijöiden vapaata liikkumista EU:n 27 jäsenvaltiossa sekä Sveitsissä, Islannissa, Liechtensteinissa ja Norjassa. Kansainvälinen yhteistyö onkin alusta asti kulkenut osana Seasonsin toimintaa ja tulevaisuudessa kansainvälinen rekrytointi tulee kasvamaan entisestään työmarkkinoiden globalisoitumisen myötä. Myös Seasonsin kansainvälinen tiimi on vuosien aikana rakennettu niin, että pystymme palvelemaan asiakkaita monipuolisesti alasta tai maasta riippumatta.

Henkilöstönvuokrauksen lisäksi Seasons tarjoaa kattavia rekrytointipalveluita, konsultointi- ja valmennuspalveluita sekä laajan kirjon erilaisia arviointityökaluja rekrytointien, henkilöstön kehittämisen tai henkilöarviointien tueksi.

Uutisia
10.03.2022

Seasons HR Management oli yhteistyökumppanina Porin Nuorkauppakamarin järjestämässä kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa 2021. Yhteistyön kautta saimme jutun Porin Nuorkauppakamarin lehteen, joka oli samalla kokouslehti kaikille kokoukseen saapuneille vieraille. Lehtiartikkelissa toimitusjohtajamme Petro Vaitiniemi kertoo, miten työelämän tulevaisuustaidot otetaan käytäntöön henkilöstöalalla. Porigami-vaalikokouksen kantava teema oli tulevaisuustaidot. Omien taitojen tunnistaminen sekä taito oppia uutta ovat omaan tulevaisuuteen vaikuttamista. Lue lisää ajatuksiamme, sekä mitä kuuluu tavanomaiseen henkilöstöpalvelualan yrityksen työpäivään! Koko lehden voit lukea tästä linkistä.

alt
mobileimage

Tiimimme

alt

Petro Vaitiniemi

Toimitusjohtaja

alt

Anniina Saarni

Palvelupäällikkö

alt

Matti Käkelä

HR-spesialisti

alt

Clement Poumeyrol

HR-spesialisti

alt

Patricia Aschan

HR-konsultti

alt

Eveliina Laaksonen

HR-assistentti

Petro Vaitiniemi, toimitusjohtaja: Haaveenani oli tarjota yrityksille parasta palvelua, innovatiivisilla ja dynaamisilla ratkaisulla juuri heidän tarpeisiinsa ja samalla tarjota myös työntekijöille mahdollisuus elää kokemuksia työskentelyn kautta eri paikoissa ja eri sektoreilla.

Anniina Saarni, asiakaspäällikkö: Tiimin turkulainen vahvistus Anniina toimii asiakas- ja myyntipäällikkönä. Hän vastaa rekrytointiprosessien sujuvuudesta, hakijaviestinnästä ja on paljon kiinni haastatteluissa. Anniina vetää myös talon sisäisiä projekteja ja varmistaa laadun säilymisen rekrytointiprosessien jokaisessa vaiheessa niin hakijan, kuin asiakkaan näkökulmasta. Koulutukseltaan Anniina on kauppatieteiden maisteri ja aikaisemmalta uraltaan fysioterapeutti. Anniina on suorittanut oikeudet AON:in arviointityökalujen käyttöön.

Matti Käkelä, HR-spesialisti: Matilla on takana pitkä, yli 30 vuoden työura henkilöstöhallinnon ja sotilaana Ilmavoimissa. Aiemmat henkilöstöalan monipuoliset työtehtävät ja saatu alan koulutus ovat avanneet Matille kattavan kokemusperäisen näkökulman henkilöstöhallinnosta. Tavoitteenaan hänellä on löytää työnantajille osaava ja motivoitunut työntekijä, alasta tai sektorista riippumatta.

Clément Poumeyrol, HR-spesialisti: Tiimin ranskalainen vahvistus Clément vastaa kansainvälisistä projekteista, sopimuksista, psykologisista testeistä ja on mukana haastatteluissa. Clément on valmistunut sosiaalipsykologian, työpsykologian ja henkilöstöresurssien maisteriksi Ranskassa ja on nyt osana tiimiämme Porissa. Hän rakastaa innovatiivisia ja luovia ratkaisuja rekrytoinnissa. Clément on suorittanut oikeudet AON:in arviointityökalujen käyttöön.

Patricia Aschan, HR-konsultti: Patricia on valmistunut työ- ja organisaatiopsykologian maisteriksi Detroitissa, jossa hän opiskeli kuuden vuoden ajan. Seasonsilla Patricia on mukana kansainvälisessä myynnissä sekä erilaisissa valmennus- ja rekrytointiprojekteissa. Patrician intohimona on soveltaa psykologian käsitteitä ja teoriaa työelämään ja sitä kautta parantaa ihmisten työhyvinvointia. Opintojen aikana hän teki myös pitkän uran huippu-urheilussa ja tuo myös sitä kautta uniikkia näkökulmaa valmennuksiin.

Eveliina Laaksonen, HR-assistentti: HR-assistentin tehtävissä ahkeroi Eveliina. Hänen työtehtäviinsä kuuluu palkanlaskenta, laskutus ja markkinointi. Eveliina on suorittanut AMK-tutkinnon markkinoinnista sekä YAMK-tradenomin johtamisen tutkinnon. Opintojen kautta heräsi halu olla osana työyhteisön muutoksissa ja vaikuttamassa henkilöstön hyvinvointia koskeviin asioihin. Eveliinalla on pitkä työkokemus pankkialalta ja ryhmäliikuntaohjaajana, joissa molemmissa hänen ryhmätyöskentelytaitonsa ja innostava asenne ovat päässeet näkyviin. Eveliina tarttuu tilaisuuteen ja innostuu helposti.

alt
mobileimage

Kansainvälinen rekrytointi

EURES

Seasons HR Management tarjoaa myös kansainvälistä rekrytointia EURES yhteistyöverkoston kautta. Seasons on ensimmäinen EURES-jäsenyritys Suomessa. EURES-jäsenyys mahdollistaa pääsyn suuremmille työntekijämarkkinoille ympäri Eurooppaa ja se luo paremman mahdollisuuden löytää todellinen talentti organisaatioosi.

Lisäksi Seasons tarjoaa työnhakijoille monipuolisia työpaikkoja Euroopassa. Työnhakijat, jotka haluavat kansainvälistä työkokemusta, saavat meidän kauttamme laajan verkoston käyttöönsä löytää työpaikka tai vaikkapa harjoittelupaikka Euroopasta.

Yritykset, jotka etsivät tiettyä osaamista, tarvitsevat useita työntekijöitä tai työntekijöitä sesonkiajaksi, voivat hyödyntää Seasonsin verkostoja löytääkseen tehtävään huippuosaajia.

Tustu lisää EURESiin heidän kotisivuiltaan EURES – EURES – Eurooppalainen ammatillisen liikkuvuuden portaali – Euroopan komissio (europa.eu)

Jos etsit töitä Euroopasta, tai olet kiinnostunut kansainvälisestä rekrytoinnista, niin ota yhteyttä Clément Poumeyrol puh. +358 400 225 080 clement.poumeyrol@seasons.fi

Avoimet työpaikat
VarastotyöntekijäHae paikkaa >
Myyjä (Merikarvia)Hae paikkaa >
Baaritarjoilija (Lempäälä)Hae paikkaa >
Katso kaikki avoimet työpaikat
alt
mobileimage

Kumppanit

Seasons ja Hollantilainen Den Doelder Crossborder Recruitment tekevät nyt yhteistyötä, tarjotakseen työnhakijoille enemmän mahdollisuuksia Euroopassa! Kiinnostaako työskentely ulkomailla? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Suomen Nuorkauppakamareiden kansallinen vaalikokous tuo Poriin 2021 syksyllä nuorkauppakamarilaisia ympäri Suomen valitsemaan tulevaisuuden tekijöitä, kouluttautumaan, verkostoitumaan ja viettämään elämyksellistä viikonloppua.

Seasons HR Management on mukana yhteistyökumppanina tapahtumassa. Satakunta on täynnä työmahdollisuuksia, ja haluamme olla auttamassa niiden löytämisessä. Porigami-kokouksen teema on Tulevaisuustaidot. Teemalla halutaan nostaa esiin kyvyt hahmottaa erilaisia tulevaisuuksia ja auttaa löytämään oikean strategian sekä vaikuttamisen keinot ja kanavat, jotta voi päästä halutulle polulle kohti tulevaisuutta. Työnhaussa ja rekrytoinnissa nämä teemat ovat läsnä, sillä oikean työn löytäminen oikealle henkilölle on laajaa arviointia edellä mainituilla keinoilla.

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyö­kumppanimme,

Laadukkaaseen henkilöstövuokraukseen keskittynyt porilainen Seasons HR Management Oy laajentaa toimintaansa ja ostaa porilaisen henkilöstöalan vaativiin rekrytointeihin ja henkilöstövalmennukseen sekä yritysten hallitustyöskentelyn kehittämiseen erikoistuneen Jenico Oy:n. Seasons HR Management Oy on vuonna 2011 Porissa perustettu yritys, joka työllistää tällä hetkellä 7 henkilöä.

Jenico Oy:n oston myötä Seasons HR Managementin palveluvalikoima laajenee entisestään laadukkaasta henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista myös vaativiin rekrytointeihin ja henkilöstövalmennukseen sekä yritysten hallitustyöskentelyn kehittämiseen. Lisäksi saamme kaupan myötä uuden yrityksen käyttöön vielä laajemman asiakaskunnan Porin ja Satakunnan ulkopuolelta, joka vahvistaa merkittävästi rooliamme monipuolisempana henkilöstötalona alati muuttuvassa työelämän pelikentässä. Tavoitteenamme on rakentaa konsernistamme laadukkaiden henkilöstöpalveluiden organisaatio, joka tarjoaa työntekijöille työnteon mahdollisuuksia niin koti- ja ulkomailla sekä pyrkii helpottamaan työvoiman löytämistä eri yrityksille toimialasta riippumatta, kertoo Seasons HR Managementin toimitusjohtaja Petro Vaitiniemi.

”Olen iloinen, että Jenico Oy on löytänyt uuden kodin Seasonsista. Jaamme samat arvot ja toimintatavat. Yhtiöiden palveluita yhdistää laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Yrityskaupan myötä saavutettavilla synergiaeduilla taataan konsernissa entistä kustannustehokkaampi ja laaja-alaisempien henkilöstöpalveluiden tuottaminen”. Näin pystytään paremmin vastaamaan tuleviin työelämän ja osaavan työvoimapulan asettamiin haasteisiin, toteaa Jenico Oy:n toimitusjohtaja Harri Jyrkiäinen.

Yrityskaupan jälkeen Harri Jyrkiäinen jatkaa Seasons HR Managementin palveluksessa ja hallituksen jäsenenä.

Yrityskauppa ei vaikuta nykyisiin asiakassuhteisiin ja toivomme, että voimme tämän myötä tarjota entistä laadukkaampaa palvelua. Mikäli aihe kiinnostaa enemmän, niin kerromme mielellämme enemmän asiasta.

Mukavaa alkanutta uutta vuotta 2022!